Samo u svom domu

ZAŠTITITE SVOJU INVESTICIJU

Kirby sisteme za čišćenje domaćinstva sa fabričkom garancijom prodaju samo ovlašćeni Kirby distributeri putem kućnih prezentacija.

Prednosti kod kupovine od ovlašćenog distributera​

Nedostatak prednosti kod kupovine od neovlašćenih preprodavaca uključujući eBay, Craigslist i druge sajtove za preprodaju putem interneta

SAMO U SVOM DOMU

Mislili smo da biste želeli da znate.

S vremena na vreme na internetu i u neovlašćenim maloprodajnim objektima se Kirby® sistemi netačno reklamiraju za prodaju kao NOVI. Kirby Kompanija isključivo prodaje svoje sisteme za čišćenje domaćinstva ovlašćenim, nezavisnim distributerima. Da bi se obezbedilo da kupci dobiju najpotpunije informacije o brojnim karakteristikama koje poseduje Avalir 2, sistemi sa fabričkom garancijom se JEDINO prodaju putem kućnih prezentacija koje vrše ovlašćena distributerstva. Kirby sistemi koji su pod fabričkom garancijom se nikad ne reklamiraju niti prodaju u prodavnicama niti putem interneta, pošto su takvi izvori neovlašćeni. Osim toga, ovi neovlašćeni izvori ne mogu pružiti prednost zaštite kvaliteta proizvoda od strane Kirby Kompanije, zato što su samo sistemi koje prodaju ovlašćena distributerstva pokriveni garancijom Kirby Kompanije i planovima Doživotnog fabričkog remonta. Otkrili smo da su mnogi sistemi koji se prodaju u neovlašćenim prodavnicama ili putem interneta bili polovni modeli i u nekim slučajevima i ukradeni. Ulažući napore da zaštiti vas, potrošače, Kirby Kompanija žustro istražuje neovlašćene prodavnice i sajtove na internetu i sprovodi odgovarajuće postupke da bi obezbedila da vaša odluka da kupite Kirby sistem bude zasnovana na tačnim i istinitim informacijama dobijenim putem kućne prezentacije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, vaš distributer je tu da vam pomogne. Sa radošću ćemo vam poželeti dobrodošlicu u Kirby porodicu.

Prijavite se

Čestitamo vam na kupovini i dobrodošli u porodicu Kirby! Prijavite se kod nas već danas da dobili najnovije informacije i obaveštenja o akcijama i popustima.
Kirby Avalir 2